The Civic (Barnsley Civic Enterprise Ltd.)

Giving The Civic back to the people

Large capital project to finish our arts centre building. To include a studio theatre, a learning space, a bespoke gallery space and a dedicated rehearsal space. Additional public engagement spaces to also be included.

history Campaign has now closed

It ran from 12:00 PM, 29 November 2016 to 12:01 PM, 6 December 2016

Registered Charity in England and Wales (1129765)

Check mark Match funded

Campaign target

£1,400

Amount raised

£960

Donations

5

Situation

The project will solve the building operating as two buildings with confusing access routes for the public. It will enable us to become more sustainable, reach more people and put over 22,000 square feet of inaccessible space back into use.

Solution

The capital scheme puts all unused and unfinished space back into use and enables the front entrance to be reconnected with the rear of the building. The project means we can grow artistically, offer more opportunities for local people, create jobs and reduce our reliance on subsidy for covering our core costs by helping us generate more income.